The Vopo's

Emote

In een dorp waar in de zomer meer Duitsers komen dan Nederlanders, staat een oude boerderij. Elke week speelt daar een power-trio de weilanden plat. Geen dier durft nog in de buurt te komen en de buurman die een halve kilometer verderop woont is in de lichtste zin van het woord, niet aanspreekbaar.

Met een keiharde klap in je gezicht wijst Emote je de juiste kant van de 90’s underground op. Zelfs een bejaardenvereniging krijgt spontaan zin om een moshpit te beginnen.

Hun sound maakt een impact op je die je dagen later nog gaat voelen. Grunge is nooit weggeweest en dat bewijzen de mannen met hun repetoire. Frontman Thomas Meester raakt je met lyrische kunsten en blaast je weg met zijn stem. De muziek van Emote geeft je energie met zware baslijnen en krachtige gitaarpartijen. Laat je niet te veel meevoeren door de drums, je zou maar eens een whiplash oplopen. Hiervoor stellen de heren zich dan ook niet aansprakelijk. Emote klinkt als: Nirvana, Foo Fighters, Them Crooked Vultures. Binnenkort meer over Emote en hun nieuwe EP die ze uitbrengen. Zie hier hun demofilmpje

www.emote-music.nl