The Vopo's

The Sketchers

The Sketchers zijn een in veel opzichten unieke band. Zo telt de band bijvoorbeeld zeven leden met een gezamenlijke leeftijd van 217 jaar, wat misschien niet echt uniek is, maar toch weinig voorkomt. En hoeveel bands kent u waarvan de bassist tevens wereldkampioen koekhappen is, de drummer van de planeet Krypton komt, de gitarist hardnekkig blijft ontkennen, Abraham Lincoln vermoord te hebben, de trombonist én heel bescheiden én de Schepper van het universum is, de saxofonist in het geheel niet op Willeke Alberti lijkt, de trompettiste door haar totale a-frygmasticiteit een bron van jaloezie voor velen is en de zanger (ook bekend als ‘de Verschrikkelijke Schreeuwman’) geheel zelfstandig het zwarte garen en het buskruit heeft uitgevonden? Niet veel, wil ik wedden.

Maar het meest verbijsterend unieke is waarschijnlijk het woord dat gevormd wordt door de eerste letters van hun voornamen achter elkaar te zetten. Dat woord is…LLLLAPC!! Waar vind je dat nog tegenwoordig?!

The Sketchers spelen PastaFariSkaPunk geheel in de geest van het Vliegende Spaghetti Monster. Als u zich dan bedenkt dat veruit de meeste andere bands heel wat anders spelen, acid jazz bijvoorbeeld, of relimetal, dan zult u het met mij eens zijn: The Sketchers zijn een unieke band.

Sketchersnummers zijn samengesteld uit speciaal geselecteerde akkoorden en alleen de beste woorden uit de Engelse taal. Tests bewijzen het: Sketchersnummers zijn tot 73% sprankelender dan andere nummers. Wie ska zegt, zegt Sketchers. Voetjes van de vloer en er uit met dat luie zweet PastafarSkapunkers!!