VETTE ROCK ‘N’ ROLL MET DENNIS OP HET PODIUM

Ja, ja, niemand minder dan Dikke Dennis komt ons festival opluisteren. Op zijn eigen wijze zal hij de de line-up presenteren en – samen met jullie – van het hele festival een flink Rock ‘n’ Roll feest maken.

Onder diegene die Dikke Dennis nog niet kennen!!!

Dikke Dennis was in het verleden taxichauffeur in Amsterdam en heeft sinds 1991 een eigen tattooshop genaamd ‘666’ aan de Goudsbloemdwarsstraat in de Jordaan. Sinds 1998 maakt hij deel uit van de entourage rondom Peter Pan Speedrock. Hij kondigt het optreden vaak aan en zingt dan een Nederlandstalige cover van het Motörhead-nummer ‘The Ace Of Spades’. Als hij met Peter Pan Speedrock op het podium staat bezigt hij zonder uitzondering zijn deels van cabaretier Theo Maassen overgenomen lijfspreuk: “Er komen maar twee goeie dingen uit Amsterdam: de trein naar Eindhoven en Dikke Dennis!” Een ander handelsmerk van hem is het feit dat hij tijdens tv- of podiumoptredens altijd te zien is met ontbloot bovenlijf. Hij heeft een flinke buik en op zijn lichaam staan allerlei tatoeages. De meest in het oog springende daarvan staan links op zijn buik en zijn portretten van Willy Alberti en Johnny Jordaan. In 2001 bracht Dikke Dennis met Peter Pan Speedrock en The Spades (onder de naam Dikke Dennis & Friends) een split-cd uit, getiteld Schoppen Aas. Ook was hij in het verleden regelmatig gastzanger bij de surfrockband The Shavers.

(Wikipedia)

Het Friggin' In The Riggin' Festival is een initiatief van EnergyFest en is mede mogelijk gemaakt door onze sponsors: Pizzeria IL Porto (Gytsjerk), thesaintstore.nl en de fondsen: Het Nieuwe Stads Weeshuis en...