FOOD

Om de honger te stillen moet je echt eens de bekende Fryslân Burger proberen… je wilt daarna nooit meer iets anders! Ook tref je de FoodBrothers aan met hun overheerlijke HotDogs in diverse smaken. Niet te versmaden! Je vind ze op de buitenplaats, vlakbij de rookruimte achterin de zaal.
Food

The Foodbrothers: Gimme some hot rockin’ dogs!

Dogs for the soul
The Foodbrothers zijn een bekend gezicht op menig festival. Wie ooit een hotdog van de Foodbrothers heeft gegeten, weet waar het over gaat. Dit is het serieuze werk. Geen ondermaatse schoothondjes, maar flinke ‘dogs’ waar je even op verder kunt. Kies je favoriete topping and dig in!

Soul food op een rock festival, does it get any better? Let’s cook some dogs bro!

www.foodbrothers.nl

Tjokvol Friese smaak: de enige echte Fryslân Burger! Smoke it!

Burgers for the brain
We hebben natuurlijk geen echt festival als er geen burgers zijn. So bring in the burgers! Ook hier geen cheap shit, maar the one and only Fryslân Burger, gemaakt van turfgerookt Fries rundvlees op een zacht desembroodje met een lichte smaak van Fryske Dúmkes. Inderdaad, die anijskoekjes… Bij die smoky burger krijg je een homemade beerenburgketchup, een pittige mosterdsaus en zoetzure gestoofde ‘sipels’! Yeehaw!

En je kent het eeuwenoude gezegde: ‘A good burger keeps you rockin’!’

www.friesstreekproduct.nl

Food

Het Friggin' In The Riggin' Festival is een initiatief van EnergyFest en is mede mogelijk gemaakt door onze sponsors: Pizzeria IL Porto (Gytsjerk), thesaintstore.nl en de fondsen: Het Nieuwe Stads Weeshuis en...