Onze sponsors

Zonder onze subsidie verstrekkers en sponsors is het natuurlijk moeilijk om een festival als deze op te zetten.
We bedanken hier alvast de subsidieverstrekkers Friesland Pop, LOF, Prins Bernhard Cultuur Fonds, Het Nieuwe Stads Weeshuis. En dan hebben we natuurlijk onze sponsoren. We zouden bijna zeggen: geef ze een applaus, maar dat kan op de dag van het festival zelf. Bezoek ze maar een online. Als sponsor heb je natuurlijk diverse privileges! Wil je ook sponsor worden van dit festival? Neem dan snel contact met ons op.
Barber shop

Dé t-shirt store van Leeuwarden en omstreken!

Een sponsor van het eerste uur is Rudi Jacobs van The SainT, eigenaar van de winkel in de Sint Jacobsstraat, fervent drager van misschien wel het meest geliefde kledingstuk ter wereld. Met alle liefde vertelt hij je alles over zijn winkel als je langskomt. Over de verschillende categorieën en de diverse shirts, maar net zo lief over de ‘randartikelen’ die verkrijgbaar zijn bij The SainT. Een hele hoop te gekke merchandise: variërend van buttons tot aan caps, mokken tot aan deurmatten, en skateboards tot aan tassen. Ook de Friggin’ In The Riggin’ Festival shirts zijn hier verkrijgbaar. En koop je voor 45 euro (of meer) aan shirts, dan krijg je er een GRATIS entreekaart voor dit festival bij! Is dat geen goede deal? (Vraag er speciaal om!)
Niet in de gelegenheid om even langs te komen? Online shoppen kan ook!
Surf hiervoor naar de website: www.thesaintstore.nl
Heel graag tot ziens bij The SainT!

 

Pizzaria il Porto

De lekkerste en gezelligste pizzeria van Friesland vind je in Gytsjerk. Eigenaar Age Veenstra is sponsor van het eerste uur en verzorgd ook dit jaar weer de pizzapunten voor de artiesten die gretig hun aftrek vinden in de kleedkamers. Als je eenmaal bij Age hebt besteld zal ook jouw recensie veel belovend zijn! Test het gewoon zelf maar eens uit en geef ze sowieso een like op hun facebookpagina: @IlPortoPizzeria

www.ilporto.frl 

Vinyl & CD's
Barber shop

Een bank voor en door ondernemers.

TradeXchange Nederland is opgericht in 2002 en is een geldsysteem naast de euro voor en door ondernemers. Wij zijn 17 jaar + succesvol actief op de Nederlandse markt en opgericht zonder subsidies of investeerders. TradeXchange is marktleider met deelnemers in meer dan 200 plaatsen in Nederland. Meer dan 10.000 barter transacties op jaar basis. Met een omzetstijging van 10% per jaar. Een groeiend netwerk van professionals met klinkende namen!

TradeXchange heeft een samenwerking met diverse andere organisaties wereldwijd. TradeXchange is gebaseerd op het Zwitserse WIR Bank systeem.

tradexchange.nl

 

De zeefdrukker voor je festival!

Drukvast Zeefdrukkerij drukt de mooiste t-shirts. Kijk maar naar het fraaie festivalshirt hiernaast! Ze drukken op bijna elke ondergrond en meer. Snelle levering en zeer scherpe prijzen zijn vanzelfsprekend. Of het nu gaat om grote of kleine aantallen, of het nu textieldruk, zeefdruk, (auto)belettering, reklamebord of een spandoek is. Alles is mogelijk bij Drukvast Zeefdrukkerij. Heb je vragen? Bel gerust eens met Harold Tiemersma. Hij helpt je met alle plezier verder.

drukvast.nl

 

Barber shop

Wijngaarden Steigerbouw & Verhuur

Wijngaarden Steigerbouw & Verhuur is gespecialiseerd in montage en demontage van diverse steigersystemen waaronder traditionele steigerbouw. Daarnaast verhuren zij rolsteigers en systeemsteigers. Door middel van krimpfolie kunnen zij de steigers voorzien van een overkapping die wind en regen bestendig is. Tevens kan je bij ze terecht voor het keuren van ladders, trappen en rolsteigers. Of het nou gaat om nieuwbouw, renovatie, scheepsbouw, industrie, speciaal project of een ander bouwwerk, bij Wijngaarden Steigerbouw & Verhuur ben je aan het juiste adres! Kwaliteit, kwantiteit, veiligheid, motivatie en flexibiliteit zijn onze kernpunten. Ervaren steigerbouwers nodig die van aanpakken weten? Neem voor meer informatie contact op via info@wijngaardensteigerbouw.nl.

wijngaardensteigerbouw.nl

 

P. de Vries Installatietechnieken BV

P. de Vries Installatietechnieken BV is een dynamisch bedrijf en opereert voornamelijk in de Noordelijke provincies, met Leeuwarden als thuisbasis. Wij bieden u een team van professionele, gemotiveerde en gecertificeerde medewerkers die thuis zijn op alle installatiegebieden.

Op deze website vindt u uitgebreide informatie over al deze diensten. Ons complete aanbod en de bundeling van diverse expertises biedt u veel voordeel. Wij zijn uiteraard aangesloten bij UNETO-VNI. Dit biedt u als klant extra zekerheid en garanties. Wij verzorgen alle fases in een project: advies en ontwerp, uitvoering en oplevering en service en onderhoud.

P. de Vries on facebook

Barber shop

Brandsz, Branding by Design

Brandsz is het grafisch designbureau voor de food- en nonfood sector en houdt zich voornamelijk bezig met merkontwikkeling, merkpositionering, corporate – en packaging design. Als medesponsor van het festival doet Brandsz alle communicatie voor Friggin’ In The Riggin’ Fest, zowel offline als online. Kijk maar eens op brandsz.nl voor meer mooi werk.

 

Het Friggin' In The Riggin' Festival is een initiatief van EnergyFest en is mede mogelijk gemaakt door onze sponsors: Pizzeria IL Porto (Gytsjerk), thesaintstore.nl en de fondsen: Het Nieuwe Stads Weeshuis en...